Saxion Creative Media and Game Technologies


Maker: SaxionCMGT

Techniek en innovatie gaan hand in hand bij de opleiding Creative Media & Game Technologies. Van video tot animatie, van social media tot games, onze interactieve mediavormgevers zijn van alle markten thuis. Wil jij ook wat maken, doe dan mee aan een van onze leuke workshops vanaf 10 jaar.

 

Platform game in 60 minuten

Maak in een uur een platform game! Samen met de andere deelnemers in de workshop teken je een level met figuren en andere visuele elementen in Paint die in jouw spel worden geplaatst. Dat gaat lekker snel, zodat je ook nog tijd over hebt om te spelen.
Tijd: 12.00u-13.00u

 

Useless Machine

In deze grappige workshop maak je een machine die zichzelf uitschakelt; een echt nutteloze machine dus! Er bestaan allerlei verschillende useless machines, deze variant werkt mechanisch zonder elektronica. Snelle makers zetten het apparaat zo in elkaar, de relaxte bezoeker raden we aan meer tijd te nemen.
Tijd: 13.30u-14.30u

 

Interactief Schilderij

In deze workshop maak je met behulp van processing een interactief schilderij. We laten je zien hoe je kleuren en vormen op je beeldscherm laat verschijnen en hoe je deze vervolgens interactief kunt maken.
Tijd: 15.00u-17.00u

 

Website

Terug naar Makers