Mini Maker Festival Hengelo


Lijkt het je leuk om kennis te maken met uitvinders, kunstenaars, wetenschappers en makers? Kom dan naar de Mini Maker Faire in Hengelo! Er zijn veel presentaties en workshops. Je kunt niet alleen dingen bekijken, maar vooral ook zélf dingen bedenken, doen en maken! Ontdek welke nieuwe technieken er allemaal zijn en welke oplossingen die kunnen bieden, b.v. op het gebied van duurzaamheid. Ervaar en beleef op welke manier kunst, wetenschap en techniek samen tot spannende creaties leiden.

Ontdek hoe een robot jouw emoties kan herkennen door met je te communiceren. Welke vormen kun je allemaal maken met constructiespeelgoed? Bouw je eigen game, of programmeer een robot! Doe mee aan de chocolade challenge, maak je eigen zoutwaterbootje of een windmolencolapompje. Maak een stopmotion verhaal met je mobiele telefoon. Experimenteer met interactieve kunstwerken of maak je eigen knikkerbaan!

Voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken!

In Hengelo is het Mini Maker Festival op woensdag 22 mei van 14.00 tot 17.00 in het ROC van Twente. De toegang is gratis. Locatie: ROC van Twente, de Gieterij 200, Hengelo