Mini Maker Festival Almelo


Lijkt het je leuk om kennis te maken met uitvinders, kunstenaars, wetenschappers en makers? Kom dan naar de Mini Maker Faire in Almelo! Er zijn veel presentaties en workshops. Je kunt niet alleen dingen bekijken, maar vooral ook zélf dingen bedenken, doen en maken! Ontdek welke nieuwe technieken er allemaal zijn en welke oplossingen die kunnen bieden, b.v. op het gebied van duurzaamheid. Ervaar en beleef op welke manier kunst, wetenschap en techniek samen tot spannende creaties leiden.

Doe mee aan de chocolade challenge of bouw een zoutwaterbootje. Programmeer een robot met gezichtsherkenning, bouw een tekenrobot of een elektronische spin. Maak je eigen stopmotion verhaal. Kijk wat je allemaal kunt bouwen met technisch constructiespeelgoed en maak je eigen knikkerbaan. Neem een kijkje bij de surgeon simulator en ontdek wat tape jockey-en is!

Voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, techniek, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken!

In Almelo is het Mini Maker Festival op woensdag 15 mei van 14.00 tot 17.00 op het Indië Terrein. De toegang is gratis. Locatie: Sluiskade Noordzijde 14, Almelo