Gerelateerde Festivals


Het Maker Festival Twente is één van de vele maakfestivals dat wordt georganiseerd.  Het hele jaar door worden er vele maker festivals georganiseerd door heel Nederland. Allen op het gebied van creativiteit, vindingrijkheid, techniek, kunst en innovatie. Uiteraard dragen wij als Maker Festival Twente deze festivals een warm hart toe. Een overzicht van enkele festivals die te bezoeken zijn vind je op deze pagina.

 

Future Flux Rotterdam – 9 en 10 juni- Rotterdam

future-flux-festival
Future Flux Festival

FUTURE FLUX FESTIVAL bestaat uit een Playground vol ‘instructables’, interactieve installaties en performances; FabCitywaarin creatieven, industrie en publiek samenwerken aan nieuwe ideeën; een Academy waar je je onderdompelt in kennis van anderen en de Industry Day zoekt verschillende manieren van samenwerking met andere organisaties en bedrijfsleven.

Als onderdeel van het Future Flux Festival is er ook een nieuwe editie van HOW DO YOU DO. Tijdens HDYD geven 40 digitale helden zoals Angelo Vermeulen, Georgina Voss of Dries Depoorter je een exclusief kijkje in de keuken van hun werkpraktijk op het gebied van 3D, IoT, robotica, artificial intelligence en responsible design.

Voor meer informatie bezoek dan de website. 

 

Spark Campus – 1 juli- Den Bosch

spark

SPARK Campus organiseert op 1 juli aanstaande een makers event op de tramkade in Den Bosch. Hier willen we allerlei ideeën en prototypes laten zien die van invloed zijn of een idee vormen voor het mooier, slimmer of beter maken van de innovatieve stad.
De ambitie is om naast het thema ‘maken’ , tevens aandacht te besteden aan het thema ‘de innovatieve stad’. Ben jij een uitvinders, designer, doe-het-zelfver, ambachtslied, bedrijf, wetenschapper, kunstenaar, hacker, softwareontwikkelaar, hobbyist of een nerd van de zolderkamer? Zet dan de eerste juli van 2017 in je agenda, trommel je vrienden op en laat jouw innovatie aan het grote publiek zien.
Wat bieden we je: een gratis plekje op ons makers event op 1 juli aanstaande. Een groot en breed publiek: van bewoners, geïnteresseerden, studenten, CEO’s tot bestuurders. Rollende keukens en een fijn deuntje maken je middag compleet.
Voor meer informatie bezoek dan de website.