Bouw mee aan het Melkpakkenhuis voor het Maker Festival Twente


Melkpakkenhuis op het Maker Festival Twente!

Op het MFT16 komt een ‘verbindingsplein’ en op dit plein gaan we een huis bouwen van melkpakken. We hebben 5.000 melkpakken die we op allerlei manieren aan elkaar maken zodat bouwelementen ontstaan waar we het huis mee opbouwen. We gebruiken hiervoor overtollige melkpakken die Weerribben Zuivel beschikbaar heeft gesteld. Iedereen kan meebouwen aan het huis.

Workshops Bouwen met melkpakken, WOWlab

Workshops Bouwen met melkpakken, WOWlab

Workshops Bouwen met melkpakken
Om het plan goed te kunnen uitvoeren en samen vorm te geven, hebben we ter voorbereiding drie workshops georganiseerd in het WOWlab in Enschede.

We onderzoeken wat we met het materiaal kunnen doen en hoe we er mee kunnen bouwen. Plezier in het creatieve proces en het elkaar inspireren staan centraal. Iedereen kan op zijn/haar manier een bouwelement maken en versieren. Er is materiaal aanwezig en we kunnen ook gebruik maken van bv. een lasersnijder. De onderdelen die we tijdens de workshops maken vormen de basis voor het huis op het festival.

Zin om mee te doen? Iedereen is van harte welkom. Wel graag van tevoren aanmelden via email (marian@tetem.nl) want er zijn per workshop maar 10 plaatsen beschikbaar.

Workshops Bouwen met melkpakken, WOWlab

Praktische informatie workshops ‘Bouwen met melkpakken’
Data: maandag 29 februari, maandag 21 maart en maandag 25 april 2016 van 13.30 – 16.30 uur in het WOWlab aan de Stroinksbleekweg 4a Enschede.
Voor meer informatie en aanmelden, mail naar: marian@tetem.nl

Wout Zweers en Marian van Tol
Werkgroep makersbeurs Maker Festival Twente